TILLBAKA

Exklusiv minibuss - LYX!

Beskrivning

En helt nybyggd exklusiv minibuss till er som vill rulla in till champagnefrukosten eller studentfesten i med klass!

Fullutrustad buss med stor ljudanläggning och baslåda, tv skärm, kyl, lädersoffor, strippstång, rökmaskin, A/C osv.

Priset avser max 1 timmes transport, därefter kostar der endast 999 kr per tilläggstimme.

Läs mer

Ingår i priset

Bokningsavgift inkluderad i priset

  • Chaufför

  • Bränsle

  • Städning

  • Meddela polisen

  • Högtalare

  • Elverk

Bokningsprocess

1

Välj önskat flak och betala bokningsavgiften via kort eller swish.

2

Efter 15 dagar förmedlas kontaktuppgifterna till er leverantör av studentflaket.

3

Resterande belopp betalas till respektive leverantör efter deras betalningsvillkor. Det brukar vanligtvis vara på våren, mellan januari till maj. Kontakta chauffören med den informationen ni har gällande utspringstid/plats etc eller om ni har några frågor.

Själva dekorationen av flaket är något som ni i klassen fixar. När ni kan dekorera flaket beror endast på vilka möjligheter chauffören har. Det vanligaste är att ni gör detta någon timme innan utspring men om chauffören finns nära er kan dekoration eventuellt ske kvällen innan. Ni i klassen får ha en dialog med chauffören för att se vilka möjligheter denna har.

Det är chauffören som är ansvarig för flaket och klassen för den planeringen som behövs. Vi förmedlar endast kontakt mellan klass och chaufför.

Det som ingår i priset finns i specifikationen för varje studentflak. Det som inte ingår i priset behöver ni som klass ordna. De flesta priserna på hemsidan utgår från en vanlig körning på dagtid och inte körning under kvällstid. Priserna är oftast inte baserade på att man åker mer än en gång och mer än 1-2 timmar.

Ingår ljudpaket i studentflaket behöver ni inte göra något. Om ni fixar eget ljudpaket behöver ni meddela chauffören med tid och plats för montering.

När ni bokar ett studentflak så godkänner ni våra köpvillkor. Det kan även vara så att er leverantör har ett avtal ni behöver godkänna efter bokning.

Ja. Inom 14 dagar så återbetalas bokningsavgiften. Efter 14 dagar återbetalas inte bokningsavgiften. Kontakta oss via mail om ni önskar avboka.

Ni behöver minst fixa en flakvärd om inte detta ingår i priset. Detta för alla deltagares säkerhet och för att det är ett krav på vissa orter. Flakvärden bör vara över 25 år och ska inte delta i studentfirandet. Flakvärden måste hålla kontakt med chauffören under färden ifall något inträffar.

Vi har chaufförer utspritt över stora delar av landet. Vi jobbar kontinuerligt med att addera fler chaufförer. Finns inget ledigt i er stad får ni gärna kontakta oss.

Om inte er chaufför meddelar polisen eller tar fram färdvägen är det något ni i klassen behöver fixa.
När ni meddelar polisen så mailar ni er polisregion med de uppgifterna som polisen behöver.
För mer information:https://polisen.se/lagar-och-regler/trafik-och-fordon/studentflak/
Färdväg är den rutt som studentflaket ska åka. Det finns oftast en färdig rutt för varje stad och rutten går att hitta på kommunens hemsida eller lokala polisens hemsida. 

Tillgången till flaket beror på vilken chaufför man bokar. Det vanligaste är att man har flaket någon timme innan utspring samt 1-2 timmar under studentkortegen. Det blir totalt cirka 3-5 timmar brukar man vanligtvis har tillgång till flaket.

Checklista Klass

Partybuss

Maxantal 8 studenter

Vänligen fyll i bokningsdatum

Vänligen fyll i bokningsstad

Pris

Baspaket ingår, 0 kr

1,125 kr / student

8,999 kr

Leverantör:

Mittflak